EN

سایت رسمی نهمین تیم المپیاد جهانی نجوم و اخترفیزیک

بر فراز آسمان…

به نام خداوند جان و خــرد          کزین برتر اندیشــه برنگذرد
خداوند کیوان و گردان سپهر          فروزنده‌ی ماه و ناهید و مهر

 

منّت خدای را عزّ و جل که طاعتش موجب قربت است و به شکر اندرش مزید نعمت. الهی هر که تو را شناسد کار او باریک و هر که تو را نشناسد راه او تاریک. تو را شناخت از تو، رستن است و به تو پیوستن، از خود گذشتن است.

 

از دست و زبان که بر آید          کز عهده‌ی شکرش به در آید؟

ـ

تو آنی که خود گفتی و چنان که خود گفتی آنی. تو آنی که مصطفی (ص) گفت من ثنای تو را نتوانم شمرد و آن گونه که تو بر نفس خویش ثنا گفتی.

ـ

با سپری شدن قریب به ۴ سال فعّالیّت المپیادی که ۱ سال آن در قالب دوره‌ی آمادگی تیم در باشگاه دانش‌پژوهان جوان سپری شد، هم اکنون به پایان این دوران رسیده ایم. در این مدّت، فراز و نشیب‌های بسیاری را سپری کردیم و با گذر از این مسیر پر پیچ و خم، تجربیاتی کسب کردیم که امیدواریم در بهره‌گیری و انتقال آن‌ها موفّق باشیم. پیش از هر چیز، لازم است از کمک‌ها و همراهی‌های پدران و مادرانمان که در تمامی این مدّت و قدم به قدم این مسیر یاریگر ما بودند، تشکّر کنیم. امیدواریم بتوانیم قدردان گوشه‌ای از زحماتشان باشیم.

 

http://9thioaa.ir/wp-content/uploads/2015/08/Jahani-1.jpg

 

به دست آمدن این موفّقیّت، نتیجه یک فعّالیّت گروهی است. گروهی با تعداد اعضای بسیار بیشتر از ۱۷ نفر که تمامی اعضای آن، خود را وقف یک هدف کرده بودند و آن، داشتن سهمی در اعتلا و سرافرازی ایران اسلامی بود. بر خود لازم می‌دانیم از زحمات بی‌دریغ کمیته‌ی نجوم و اخترفیزیک معاونت دانش‌پژوهان جوان (جناب آقایان دکتر مهدی خاکیان – دکتر حسین حقی – دکتر حبیب خسروشاهی – خانم دکتر حسنی زنوزی – جناب آقای علی اکبر کاوه‌ای و جناب آقای شهاب‌الدّین محین) که با تلاش‌های شبانه‌روزی خود در طول مسابقات المپیاد جهانی و راهنمایی‌های دلسوزانه‌ی‌شان ما را در مسیر کسب این موفّقیّت قرار دادند سپاس‌گزاری کنیم. از جناب آقای محمّد نبی‌زاده نیز که در طول مسابقات همراه ما بودند متشکریم.

 

هم‌چنین لازم است قدردان زحمات ارزشمند دبیرانمان در طول دوره‌ی آمادگی تیم (کمیته‌ی علمی نجوم و اخترفیزیک – جناب آقایان دکتر محمّدرضا کوشش – دکتر هوشیار نوشاد – دکتر هادی هدایتی – دکتر یاسمن فرزان – دکتر شهرام عبّاسی – دکتر نعمت الله ریاضی – جناب آقای محمّدحسین الماسی) و هم‌چنین تلاش‌های بی‌دریغ کمیته‌ی دانشجویی نجوم و اخترفیزیک (جناب آقایان امیررضا اسدزاده – سهیل انصارین – یزدان بابازاده – کیهان بهدین – محمّدرضا حسن‌پور – شروین حکیمی – علی زینالی – علیرضا علوی – شهاب الدّین محین – محمّد نبی‌زاده – حسین خلیلی – محمّدجواد شریعت‌زاده – آرش گل‌محمّدی – علی اکبر کاوه‌ای – پرهام پرسنده‌خیال – مهدی سلیمانی‌فر – احسان عابدی – علی فهیم‌نیا – علی ایزدی راد – حمیدرضا اکبری – سیّدامیر سادات موسوی – امیرحسین موسوی – عبّاس علیزاده و خانم‌ها کیانا افضلی و فاطمه قشلاق‌پور) که در این مدّت تجربیات ارزشمند علمی و عملی خود را در اختیار ما قرار دادند باشیم.

 

در انتها، پس از تشکّر صمیمانه و با تمام وجود از مسئولین برگزاری دوره (آقایان علی اکبر کاوه‌ای – شهاب‌الدّین محین – شروین حکیمی) که با تلاش‌های بی‌دریغ، بدون هیچ چشم‌داشتی از فعّالیّت‌های شخصی خود صرف نظر کردند و صادقانه برای هر چه بهتر شدن نتیجه‌ی انفرادی و تیمی ما کوشیدند و از هیچ کمکی فروگذار نکردند، از تلاش‌های مسئولان باشگاه دانش‌پژوهان جوان (آقایان ساعی دهقان – صولتیان – مددی – شیری – طاهریان – خلیلی‌فر – گودرزی – سرکار خانم رخشان – سرکار خانم ستوده) تشکّر می‌کنیم و امیدواریم حمایت مسئولان آموزش کشور از این رویدادهای علمی و روند آمادگی تیم‌های ملّی المپیاد افزایش یابد.

 

حُسنت به اتّفاق ملاحت، جهان گرفت         آری، به اتّفاق، جهان می‌توان گرفت

افشای راز خلوتیان خواست کرد شمع         شکر خدا، که سرِّ دلش در زبان گرفت

 

خوشحالیم که توانستیم گام‌های محکمی در عرصه‌ی المپیاد نجوم برداریم و امیدواریم در سال‌های آینده، شاهد تلاش‌های گسترده‌تر، نتایج درخشان‌تر، رکورد شکنی‌های بیشتر و مدال‌های رنگارنگ‌تر باشیم. در این راه، از انجام هیچ کمکی به دوستانمان برای کسب این موفّقیّت دریغ نخواهیم کرد و با تمام وجود در این راه خواهیم کوشید.

 

و من الله توفیق و علیه التّکلان

۱۰ نفر از اعضای تیم ملّی نهمین المپیاد نجوم و اخترفیزیک

پیش به سوی المپیاد جهانی!

http://9thioaa.ir/wp-content/uploads/2015/07/IOAA-Final.jpg