امتحانات نهایی
سلام
خب انشالله که دیروز “راضی” از سر جلسه بیرون اومده باشید. درباره ی آزمون فقط این رو بگم که اگر وقت کم اوردید زیاد نگران نباشید.
و اما در تکمیل حرف های آقای هادیان چند نکته درباره ی امتحانات نهایی میخواستم اضافه کنم و مخاطبم هم طبعاً سومی ها هستند:
اول اینکه در این مدت تا اعلام نتایج مرحله دو کلاً فرض را بر این بگذارید که مرحله دوم قبول نمی شوید و درست بنشینید نهایی بخونید. بودند کسانی که روزهای آخر دوره چهل که داشتند نقره یا برنز می شدند ابراز پشیمانی می کردند از اینکه چرا نهایی ها رو جدی نگرفتند. نهایتاً فقط ۱۰ نفر هستند که از کنکور و نهایی بی نیاز میشن و حتی به صورت احتمال هم بخوایم بررسی کنیم احتمال اینکه شما جزو اون ۱۰ نفر نباشید وجود داره. پس «چرا عاقل کند کاری که باز آرد پشیمانی؟»
در طول این دو هفته ای که تا شروع امتحانات نهایی مانده می تونید حداقل ۸ تا از ۱۰ تا درسی که توی نهایی میاد رو هر کدوم یک دور بخونید. (تجربه ی شخصی: خوندن ۸٫۵ تا از درس ها در ۱۱ روز) پس تنبلی رو کنار بگذارید و از فردا (دیگه نهایتاً پس فردا) شروع کنید به خوندن.
اکیداً توصیه میکنم که به هیچ وجه به جزوه ی معلم های مدرسه رجوع نکنید و فقط خود کتاب رو بخونید و تمرین هاش رو حل کنید. برای درس هایی مثل حسابان و هندسه و فیزیک و … هم بنظر من حل المسائل هایی که در اینترنت هست خوبه و بازم نیازی به جزوه معلم نیست. سراغ کتابهایی که برای کنکور نوشته شده اند و درسنامه و اینها دارند هم اصلا نروید. برای درس های دینی و ادبیات قبل از اینکه شروع به خوندن کنید هم خوبه یک نگاهی به سوالات نهایی بندازید تا دستتون بیاد که چطوری باید این درس ها رو خوند.
روز قبل امتحان وقتی درس رو تموم کردید حتماً حتماً سوالات نهایی سالهای گذشته رو حل کنید.(سالهای اخیر مهم ترند.) چون خیلی از سوالات نهایی کاملاً تکراری هستند. بعد از حل کردن هم با توجه به بارم بندیِ پاسخنامه تصحیح کنید و به خودتون نمره بدید. این طوری می فهمید که توی نهایی چه طوری نمره میدن و برای شیوه نوشتنون سر امتحان مفیده.
در نهایت امتحانات نهایی فقط به دقت احتیاج دارند و حتی با درس خوندن در این مدت کمِ باقی مانده هم میشه معدل خیلی خوبی بدست اورد.
انشالله نمره ی زندگیتون همیشه ۲۰ باشه 🙂